Chat with us, powered by LiveChat
CHATTEN ER ÅBEN HVER DAG KL. 9-24
Håndbyggede senge
4.9 ★ på Trustpilot
Produceret i Danmark
100 dages tryghedsgaranti

Generelle oplysninger

Nordic Dream Beds ApS
CVR: 40779469  
Mariane Thomsens Gade 4B, 3. Sal
8000 Århus C

Tlf.: 71 96 96 22
E-mail: hej@nordicdream.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra nordicdream.dk 

Pris og betaling
Hos Nordic Dream Beds ApS kan du bestille dine varer online og betale med Visa, Visa Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro Card, MobilePay og Santander. Alle priser hos Nordic Dream ApS på nordicdream.dk er inkl. moms. Der tages ikke gebyr ved betaling på nordicdream.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra nordicdream.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering
Hos Nordic Dream Beds ApS bestræber vi os på at levere alle senge indenfor 15-30 hverdage. Der kan forekomme længere leveringstid ved bestilling af senge i specialmål, hvor leveringstiden kan være op til 10 uger. Hvis din forsendelse indeholder varer vi ikke har på lager, kan der opstå forsinkelser, som du naturligvis vil blive informeret om via telefon eller e-mail. Ikke brofaste ø'er pålægges et ekstra leveringstillæg. Kontakt kundeservice for nærmere information.
Ved forsendelser til Grønland og Færøerne samt øvrige udland kontakt os venligst for pris: hej@nordicdream.dk. 

Levering til kantsten - 295 kr.
Chaufføren leverer ved din bopæl på et aftalt tidspunkt.

Levering & opbæring - 695 kr.
Chaufføren kommer på et aftalt tidspunkt og bærer din seng ind, hvor du ønsker, den skal stå.

Levering, opbæring & montering - 995 kr.
Montøren kommer på et aftalt tidspunkt, bærer din seng ind, hvor du ønsker den skal stå og monterer den.

Levering, opbæring, montering & bortskaffelse - 1595 kr.
Montøren kommer på et aftalt tidspunkt, bærer din seng ind hvor du ønsker den skal stå, monterer den og bortskaffer din gamle seng.

Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler sengetilbehør, herunder: Lagner, sengetøj, topmadrasser, springmadrasser, rullemadrasser, dyner, puder, gavle, sengerammer og sovesofaer - dog med undtagelse af senge. Ved køb af senge udvider Nordic Dream Beds ApS fortrydelsesretten til 100 dage. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare ved køb af sengetilbehør og 100 dage efter den dag, du har modtaget din vare ved køb af senge. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen ved køb af sengetilbehør og 100 dage fra modtagelsen ved køb af senge, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en e-mail til hej@nordicdream.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Ved køb af komplette senge afhenter Nordic Dream Beds ApS sengen(e) gratis (Pånær ikke brofaste øer samt udlandet). Ved retunering af sengetilbehør skal du selv afholde fragtomkostningerne.

100 dages tryghedsgaranti
Nordic Dream Beds ApS tilbyder 100 dages tryghedsgaranti ved køb af senge. Garantien inkluderer gratis ombytning af madraskerne, såfremt valgte fasthed ikke passer kunden.

Ombyttes der til en dyrere madraskerne (f.eks. ekstra fast madras) betales merprisen. Endvidere er det muligt at returnere sengen og få refunderet købsbeløbet. Ombytning af topmadras, gavl og sengeben er ikke inkluderet i de 100 dages tryghedsgaranti. Ønsker du at gøre brug af tryghedsgarantien, skal du skrive til hej@nordicdream.dk og fortælle os dine ønsker, samt oplyse dit ordrenummer.

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Ved køb af senge afhenter Nordic Dream Beds ApS varen(e) gratis på din adresse (Pånær ikke brofaste øer samt udlandet). Ved køb af sengetilbehør skal du selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Senge: Varens stand, når du sender den retur, gældende for senge
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve sengen på almindelig vis i 100 dage og tage den i egentlig brug og samtidig have fuld returret. 

Hvis varen er synligt beskadiget, vil vi vurdere omfanget og det kan betyde, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan du mod et tillæg på kr. 500.-, få os til at emballere sengen på afhentningsadressen.

Sengetilbehør: Varens stand, når du sender den retur gældende for sengetilbehør
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
Vi anbefaler, du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet eller beskadiget, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Nordic Dream Beds ApS, Mariane Thomsens Gade 4B, 3. Sal. 8000 Århus C.

Kontakt altid kundeservice inden varen sendes retur: hej@nordicdream.dk.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret 
Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. 
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du kan ikke klage over fejl eller skader, som du selv har forårsaget ved forkert eller uhensigtsmæssig brug. Reklamationsretten omfatter fejl i materiale eller fabrikation.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation forbeholder Nordic Dream Beds ApS sig retten til at bede om dokumentation for fejl i form at billeder eller lign. Konstaterer Nordic Dream Beds ApS, at den indleverede vare ikke er behæftet med mangler, der er omfattet af reklamationsretten, vil produktet blive returneret til køber med krav om betaling af undersøgelsesgebyr. Ved test af indleverede varer kan omkostningerne dog maksimalt udgøre 1495 kr. Dette vil også tydeligt blive oplyst ifm. indleveringen.

Varen sendes til: 
Nordic Dream Beds ApS, Mariane Thomsens Gade 4B, 3. Sal, 8000 Århus C

Kontakt altid kundeservice, inden varen fremsendes til reklamation: hej@nordicdream.dk. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Garanti
Der ydes 25 års garanti på sengeramme og fjedrebund samt 5 års garanti på elevationsmotoren.
For at anvende garantien skal den originale kvittering fremvises. Såfremt Nordic Dream Beds ApS er i besiddelse af kvitteringen er dette tilstrækkeligt - dog kan vi pga. gældende GDPR regler ikke opbevare dine informationer, herunder salgsfakturaer i mere end 5 år fra købsdato. 

Persondatapolitik 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Derudover videregiver vi oplysninger til:

Mailchimp – Administrerer nyhedsbrev til dig, hvis du har tilmeldt dig dette.
Zendesk – Emailadministration.
Firmafon - Telefoniske henvendelser.

Personoplysningerne registreres hos Nordic Dream Beds ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på nordicdream.dk er Nordic Dream Beds ApS.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hej@nordicdream.dk

Cookies
På nordicdream.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik 
Vi bruger en logstatistik på nordicdream.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere nordicdream.dk for vores kunder.

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på hej@nordicdream.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Dokumentation og vejledning 
Danske produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger med leverancen fra Nordic Dream Beds ApS. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Nordic Dream Beds ApS's side, er denne af vejledende art. Nordic Dream Beds ApS indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Forbehold
Der forbeholdes ret til at afvise ordrer med ukorrekte personoplysninger og ordrer der vurderes at være useriøse.

Vilkår er senest opdateret d. 07.01.2021

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:
Nordic Dream Beds ApS
Mariane Thomsens Gade 4B, 3. Sal
8000 Århus C

E-mail: hej@nordicdream.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min 
købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _____________________________________

 

Forbrugerens navn: __________________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: _______________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _______________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Modtag vores nyhedsbrev
Vores nyhedsbrev har fokus på nyeste forskning indenfor søvn. Vi opsummerer spændende nyheder og kommer med gode råd. Nyhedsbrevet kan til en hver tid afmeldes.
  • Direkte fra fabrikken
  • Håndbyggede senge
  • Produceret i Danmark
  • 100 dages tryghedsgaranti