Chat with us, powered by LiveChat
CHATTEN ER ÅBEN HVER DAG KL. 9-23
Håndbyggede senge
4.9 ★ på Trustpilot
Skandinavisk design
100 dages tryghedsgaranti

Generelle oplysninger

Nordic Dream Beds ApS
CVR: 40779469  
Mjølnersvej 18,
8230 Åbyhøj.

Tlf.: 71 96 96 22
E-mail: hej@nordicdream.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra nordicdream.dk 

Pris og betaling
Hos Nordic Dream Beds ApS kan du bestille dine varer online og betale med Visa, Visa Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro Card, MobilePay og Santander. Alle priser hos Nordic Dream ApS på nordicdream.dk er inkl. moms. Der tages ikke gebyr ved betaling på nordicdream.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra nordicdream.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Tidspunkt for trækning af beløb: For ordrer, hvor leveringstidspunktet er mere end tre måneder fra bestillingsdatoen, vil beløbet for ordren blive trukket senest tre måneder efter ordren er afgivet.

Betalingsautorisation: Dette sikrer, at transaktionen forbliver gyldig, og at betalingsautorisationen ikke udløber. Bemærk at autorisationer for kreditkort ofte udløber efter tre måneder.

Fornyelse af Autorisation: Hvis kunden ønsker at forny autorisationen efter denne periode, bedes kunden kontakte kundeservice for at udføre de nødvendige trin for fornyelse. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller behøver yderligere oplysninger vedrørende disse betingelser.

Levering
Hos Nordic Dream Beds ApS bestræber vi os på at levere alle senge indenfor 15-30 hverdage. Der kan forekomme længere leveringstid ved bestilling af senge i specialmål, hvor leveringstiden kan være op til 10 uger. Hvis din forsendelse indeholder varer vi ikke har på lager, kan der opstå forsinkelser, som du naturligvis vil blive informeret om via telefon eller e-mail. Ikke brofaste ø'er pålægges et ekstra leveringstillæg. Kontakt kundeservice for nærmere information.
Ved forsendelser til Grønland og Færøerne samt øvrige udland kontakt os venligst for pris: hej@nordicdream.dk. 

Levering til kantsten - 295 kr.
Chaufføren leverer ved din bopæl på et aftalt tidspunkt.

Levering & opbæring - 695 kr.
Chaufføren kommer på et aftalt tidspunkt og bærer din seng ind, hvor du ønsker, den skal stå.

Levering, opbæring & montering - 995 kr.
Montøren kommer på et aftalt tidspunkt, bærer din seng ind, hvor du ønsker den skal stå og monterer den.

Levering, opbæring, montering & bortskaffelse - 1595 kr.
Montøren kommer på et aftalt tidspunkt, bærer din seng ind hvor du ønsker den skal stå, monterer den og bortskaffer din gamle seng. BEMÆRK, din gamle seng skal stå adskilt og klar ved kantsten.

Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler sengetilbehør, herunder: Lagner, sengetøj, topmadrasser, springmadrasser, rullemadrasser, dyner, puder, gavle, sengerammer, sovesofaer mv. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en e-mail til service@nordicdream.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

100 dages tryghedsgaranti på senge
Der tilbydes 100 dages tryghedsgaranti på køb af senge for at skabe fuld tryghed omkring købet af din nye seng. Garantien har til formål at give dig de bedste betingelser for at prøve sengen hjemme i ro og mag, såfremt at du mod forventning ikke skulle være tilfreds med dit køb. 

Det er muligt at justere hårdheden på din seng ved at udskifte kernen i madrassen. Kernen af madrassen, hvor hårdheden er bestemt, kan udskiftes efter ønske. Det kan tage op til 3-5 uger at vænne sig til en ny seng, så vi anbefaler, at du venter med at ændre fastheden, indtil du er sikker på, at det ikke blot skyldes tilvænning. Ved køb af en seng hos Nordic Dream, er der mulighed for én gratis ombytning af madraskerne pr. seng, såfremt den valgte fasthed ikke passer kunden. 

Levering af ny madraskerne er gratis til kantsten. Ønsker man levering med montering, kan dette tilvælges mod betaling.

Ombyttes der til en dyrere madraskerne (f.eks. ekstra fast madras) betales merprisen. Ombytning af topmadras, gavl og sengeben er ikke inkluderet i de 100 dages tryghedsgaranti. 

Ønsker du at gøre brug af tryghedsgarantien, skal du benytte en af vores formulare: Servicecenter

Garantien er en tryghedsgaranti og omfatter som udgangspunkt kun mulighed for returnering, hvis du ikke er tilfreds med sengens komfort. Garantien dækker ikke returnering på baggrund af nye behov som er opstået efter leveringen, såsom ønske om andre mål eller farver.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Fragtomkostninger returneres ikke ved returnering af en del af dit køb.

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Der er mulighed for at indlevere seng eller sovesofa på vores lager efter aftale (omkostningsfrit), alternativt tilbyder vi at afhente varen på din adresse og transportere den til vores lager. Hvis du vælger at benytte dig af vores tilbud om at afhente varen på din adresse og transportere den til vores lager, vil der blive fratrukket et beløb på 995 kr. fra refunderingen for denne tillægsydelse. (Gælder ikke brofaste øer samt udlandet) Ved køb af sengetilbehør skal du selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Refundering vil ske inden for en rimelig tidsperiode efter modtagelse af den returnerede seng og vil omfatte det fulde købsbeløb minus eventuelle fradrag for tillægsydelser. 

Emballering og håndtering
Hvis du ønsker at returnere din seng eller sovesofa, skal den returneres i original stand og helst i original emballage. 
Har du ikke den originale emballage, er det vigtigt, at sengen emballeres korrekt for at sikre, at den når frem til vores lager uden transportskader. Emballeringen skal omfatte minimum 2 lag bobleplast- samt forstærkninger på alle sengens hjørner, og sengen skal stå klar til afhentning ved nærmeste kantsten når chaufføren ankommer. Det er kundens ansvar at sørge for korrekt emballering. 

Vi tilbyder at adskille, emballere og udbære sengen til bilen ved afhentning. Denne service kan bestilles før afhentning og er kun tilgængelig, hvis Nordic Dream Beds står for afhentningen. Prisen for denne service er 995 kr. Ydelsen inkluderer transportforsikring, som sikrer kunden mod tab i tilfælde af transportskader på vejen til vores lager. Vi gør opmærksom på, at denne service kun gælder for vores senge og sovesofaer og ikke for andre produkter. 

Hvis du fortsat er i tvivl om, hvordan du skal emballere din seng eller sovesofa korrekt, er du velkommen til at kontakte vores service@nordicdream.dk for yderligere vejledning.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve sengen på almindelig vis i 100 dage og tage den i egentlig brug og samtidig have fuld returret i 100 dage. Bemærk! Rygning og kæledyr i hjemmet, kan være med til at totalskade sengen.

Hvis varen er synligt beskadiget, vil vi vurdere omfanget og det kan betyde, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Du vil i forbindelse med returnering, blive bedt om at sende billeder af sengens stand inden returnering. Dette gør vi for at sikre dig bedst muligt mod evt. transportskader som måtte ske under transporten retur. 

For at sikre en sikker og forsvarlig returnering af vores varer, vil vi gerne anbefale, at du gemmer den originale emballage til at pakke varen ind igen ved returnering. Hvis du ikke har den originale emballage, kan dette potentielt resultere i en værdiforringelse af varen, så det er bedst at undgå dette.

Dette vil hjælpe os med at sikre, at vi kan give dig en fuld tilbagebetaling, hvis du beslutter dig for at returnere varen. Vi vil gerne sikre, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres køb og håber, at vores anbefalinger vil hjælpe dig med at sikre en vellykket returnering, hvis det mod forventning skulle blive nødvendigt.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis varen er værdiforringet eller beskadiget som beskrevet ovenfor i afsnittet "Varens stand, når du sender den retur", fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Når du bruger dine 14 dages fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Det betyder, at hvis du har tilkøbt opbæring eller andre ekstraydelser, får du ikke pengene tilbage for dem, når de er udført. Bemærk, at du ikke får de oprindelige fragtomkostninger retur, hvis du bruger vores 100 dages tryghedsgaranti. Hvis varen er værdiforringet eller beskadiget, fratrækker vi det beløb, du hæfter for

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Nordic Dream Beds ApS, Mjølnersvej 18, 8230 Åbyhøj.

Kontakt altid Service inden varen sendes retur: Servicecenter
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret 
Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. 
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du kan ikke klage over fejl eller skader, som du selv har forårsaget ved forkert eller uhensigtsmæssig brug. Reklamationsretten omfatter fejl i materiale eller fabrikation.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation forbeholder Nordic Dream Beds ApS sig retten til at bede om dokumentation for fejl i form at billeder eller lign. Konstaterer Nordic Dream Beds ApS, at den indleverede vare ikke er behæftet med mangler, der er omfattet af reklamationsretten, vil produktet blive returneret til køber med krav om betaling af undersøgelsesgebyr. Ved test af indleverede varer kan omkostningerne dog maksimalt udgøre 1495 kr. Dette vil også tydeligt blive oplyst ifm. indleveringen.

Varen sendes til: 
Nordic Dream Beds ApS, Mjølnersvej 18, 8230 Åbyhøj

Kontakt altid Service, inden varen fremsendes til reklamation: Servicecenter 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Garanti
Der ydes 25 års garanti på sengeramme og fjedrebund samt 5 års garanti på elevationsmotoren.

For at anvende garantien skal den originale kvittering fremvises. Såfremt Nordic Dream Beds ApS er i besiddelse af kvitteringen er dette tilstrækkeligt - dog kan vi pga. gældende GDPR regler ikke opbevare dine informationer, herunder salgsfakturaer i mere end 5 år fra købsdato. 

Persondatapolitik 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Derudover videregiver vi oplysninger til:

Mailchimp – Administrerer nyhedsbrev til dig, hvis du har tilmeldt dig dette.
Zendesk – Emailadministration.
Firmafon - Telefoniske henvendelser.

Personoplysningerne registreres hos Nordic Dream Beds ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på nordicdream.dk er Nordic Dream Beds ApS.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hej@nordicdream.dk

Cookies
På nordicdream.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik 
Vi bruger en logstatistik på nordicdream.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere nordicdream.dk for vores kunder.

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på hej@nordicdream.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Dokumentation og vejledning 
Danske produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger med leverancen fra Nordic Dream Beds ApS. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Nordic Dream Beds ApS's side, er denne af vejledende art. Nordic Dream Beds ApS indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Forbehold
Der forbeholdes ret til at afvise ordrer med ukorrekte personoplysninger og ordrer der vurderes at være useriøse.

Vilkår er senest opdateret d. 11.01.2024

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:
Nordic Dream Beds ApS
Mjølnersvej 18,
8230 Åbyhøj.


E-mail: hej@nordicdream.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min 
købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _____________________________________

 

Forbrugerens navn: __________________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: _______________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _______________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Modtag vores nyhedsbrev
Vores nyhedsbrev har fokus på nyeste forskning indenfor søvn. Vi opsummerer spændende nyheder og kommer med gode råd. Nyhedsbrevet kan til en hver tid afmeldes.
  • Direkte fra fabrikken
  • Håndbyggede senge
  • Skandinavisk design
  • 100 dages tryghedsgaranti