Chat with us, powered by LiveChat
KUNDESERVICE ER ÅBEN HVER DAG KL 9-24
Gratis levering
4.9 ★ på Trustpilot
Produceret i Danmark
100 dages tryghedsgaranti

Historien om Nordic Dream


Nordic Dream har rødder i Danmark og finder sin inspiration i naturen, det rene nordiske design og kærligheden til det gode håndværk. Vores mission er at skabe og udvikle kvalitetssenge med respekt for vores skandinaviske designarv.

Vi sætter en stor ære og stolthed i vores senge, der er designet og udviklet i Danmark.

Direkte til dig – uden fordyrende mellemled

Hos Nordic Dream har vi gjort distributionskæden simpel. Vi har skåret alle unødvendige mellemled fra, så du ikke skal betale for en dyr butikhusleje eller sælger kommission.
Alle vores senge bliver produceret i Danmark og er skabt af vores dygtige sengehåndværkere. Vi sender sengen direkte fra os til dig.

Når du har købt en seng, leveres den direkte til din hoveddør. Vi tilbyder også at sætte din nye seng op hjemme hos dig, samt fjerne din gamle seng.

Inspireret af naturen

Hos Nordic Dream inspireres vi af den skandinaviske natur og vores fælles forhistorie.
Blandt vores topmadrasser finder du navne som Fjäll, Nordlys, Snö og Fjord. Den storslåede nordiske natur har inspireret os til at designe en serie af lækre topmadrasser, der er skabt i rene og simple linjer.

Topmadrasserne er indvendigt opbygget af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer, som sikrer, at din krop aflastes optimalt hele natten igennem. Dette sørger for, at du oplever en rolig og behagelig søvn.

Navnene på vores senge er inspireret af oldnordiske navne som Ragna, Snefrid og Aura.
Ligesom de skandinaviske årstider er vi ikke bange for forandring. Vi har skabt en række designs i forskellige farver, som passer ind i de nordiske hjem.

Naturlige materialer

Vi elsker naturen og ønsker at passe på den. Derfor anvender vi naturens egne materialer til at bygge vores senge og topmadrasser.

Vi sikrer, at alle processer er bæredygtige og gavner vores fælles natur. Vores træ kommer fra de store svenske fyrreskove, hvor nye træer plantes, når gamle fælles. Dermed opretholdes den naturlige balance i miljøet.

At fælde ældre træer har en stor miljømæssig fordel, da træer med tiden forringer deres evne til at optage CO2 og producere ilt. Dermed fælles disse træer, hvorefter nye plantes. De nye træer er mere effektive til at optage CO2 i luften og frigive ilt.

Vores tekstiler er OEKO-TEX-certificeret, hvilket sikrer rene materialer, der er produceret under ansvarlige forhold både socialt og miljømæssigt.

Vi planter træer i den danske natur

Hos Nordic Dream planter vi, i samarbejde med Naturstyrelsen, træer i naturen.
Vi planter ét nyt træ i de danske skove for hver seng, der sælges.

Dermed sikrer vi, at Nordic Dream bidrager positivt til naturen. Det er nemlig vigtigt for os, at vi giver mere tilbage til naturen, end vi tager.
På den måde skabes der en naturlig balance, hvor sengene skaber mere vild natur, som er til fordel for både mennesker og dyr.

Træerne hjælper med at holde vores grundvand rent, at rense luften for CO2 og producere livsvigtig ilt. De giver samtidigt også gode levevilkår til vores vilde dyr.

Flere undersøgelser har også påvist, at træer har en stress sænkende effekt, og er med til at bidrage til et generelt bedre mentalt helbred hos mennesker.

Prøv sengen uden risiko

Vi står 100% inde for kvaliteten af vores senge. Derfor vil vi gerne give dig muligheden for at prøve sengen derhjemme - helt risikofrit.

Det vigtigste for os er, at du sover godt om natten. Hos Nordic Dream tilbyder vi, at du kan prøve sengen hjemme i dit eget soveværelse i 100 dage. Dermed kan du prøve sengen derhjemme uden risiko.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din nye seng, har du enten mulighed for gratis at ombytte fastheden i sengen eller få afhentet den på din adresse. Herefter får du det fulde købsbeløb retur.

Kontakt os

Ønsker du at tale med en af vores sengevejledere, eller har du spørgsmål til din ordre, står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 71 96 96 22 alle dage fra 09-21. Du kan også få fat i en sengerådgiver på vores chat mellem 09-24, alle ugens dage.

Du kan også sende os en mail på hej@nordicdream.dk. 

 

Kontoradresse (ingen butik)

Nordic Dream Beds ApS
Mariane Thomsens Gade 4B, 3. Sal
8000 Århus C
CVR: 40779469

Modtag vores nyhedsbrev
Vores nyhedsbrev har fokus på nyeste forskning indenfor søvn. Vi opsummerer spændende nyheder og kommer med gode råd. Nyhedsbrevet kan til en hver tid afmeldes.
  • Direkte fra fabrikken
  • Ingen fordyrende mellemled
  • Produceret i Danmark
  • 100 dages tryghedsgaranti