Dansk
DKK

Maria Jernov x Your Nordic Dream

Maria Jernov er en dansk content creator kendt for sin unikke stil og kreative tilgang til mode, indretning, rejseoplevelser og livsstil. Hun har opbygget en imponerende online tilstedeværelse på sociale medier, hvor hun deler inspirerende indhold. Maria er også anerkendt for sin evne til at skabe visuelt engagerende og æstetisk tiltalende billeder, og hendes passion for at formidle historier gennem digitalt indhold er ikke til at tage fejl af. Vi har taget en snak med hende om, hvordan hun har indrettet sit soveværelse, og hvilke rutiner og elementer der er afgørende for hendes gode nattesøvn. Læs videre og oplev, hvordan Maria skaber en beroligende og stilfuld atmosfære, der hjælper hende med at få mest muligt ud af natten.

Hvilke tanke gør du dig ifm. indretning af dit soveværelse?

Da jeg skulle indrette mit soveværelse, brugte jeg meget tid på at visualisere min drømme sove situation og jeg blev ved med at få de her billeder af at ligge i en sky. Derfor er mit soveværelse hvidt i hvidt i hvidt. Sengen er skyen i sig selv, den er stor og flyder agtig, betrukket i smukt stof – den passer helt perfekt ind i mit hvide himmelunivers.

"Jeg kan rigtig godt lide at se film og serier, så jeg har været nødt til at sætte nogle gode rammer omkring mine aftner så jeg ikke bliver en tv-zombie."

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger seng?

Det allervigtigste for mig er at sove i en seng som støtter min krop mest muligt, det er jo vanvittigt hvor meget vi egentlig ligger ned i vores liv, så den skal have det godt mens den gør det, den lille krop. At vælge at sove i en god seng er jo egentlig at vise sig selv at man elsker sig selv. Det er enormt kærligt at sove dejligt. Jeg valgte Nordic Dream fordi jeg er vild med at ”shoppe lokalt” jeg synes det er enormt attraktivt at støtte danske virksomheder som gør et godt stykke arbejde og på den måde gøre noget godt både for mit nærmiljø og på en lille måde, for verden.

Maria sover i sengerammen Nova i farven Bouclé Cream.

Bedste aftenrutine til en god nattesøvn?

Jeg kan rigtig godt lide at se film og serier, så jeg har været nødt til at sætte nogle gode rammer omkring mine aftner så jeg ikke bliver en tv-zombie. Derfor jeg har skærmslut kl. 21.30, hvorefter jeg gør det jeg kalder at ”tulle rundt”. Jeg tager makeup af, laver en kop te, smøre mig ind eller andet lækkert ’selfcare’ og tøffer rundt omkring i min lejlighed indtil jeg er klar til at ligge mig omkring 22.30. Herefter lytter jeg til afslappende spa agtigt meditations musik og læser i min bog. Jeg elsker at læse og gør det ofte i min seng, det er nok mit mest faste aftenritual. Det er vigtigt for mig at have et par timer hvor jeg ”falder ned” oven på dagen, verdens tilstand og alle mine tanker. Hvis jeg går direkte fra skærm til seng, tager det mig ufatteligt lang tid at falde i søvn.

 Find Maria Jernov på Instagram her